FaceTheAction verhuurpunt Herent

In het verhuurpunt van Herent, regio Leuven, (Mechelsesteenweg 452b, 3020 Herent) kan je Phoenix lasergeweren, BRX lasergeweren, opblaasbare opbjecten, zombie zombie GPS game en archery tag materiaal afhalen.

Het verhuurpunt in Herent wordt uitgebaat door FaceTheaction zelf. Het voordeel is dat je in Herent de volledige uitleg kan krijgen van het materiaal. Bovendien kan je met al je vragen direct terecht bij één van onze medewerkers.

Plaats altijd eerst een reservatie voor je het spelmateriaal afhaalt. Het verhuurpunt in Herent ligt vlakbij het treinstation van Herent.

Lasergame verhuurpunt Herent

Het verhuurpunt in Herent (Mechelsesteenweg 452b, 3020 Herent) is geopend op maandag en vrijdag. Op feestdagen is het verhuurpunt gesloten.

Op maandag en vrijdag kan je het materiaal terugbrengen tussen 10u-18u. Je kan het materiaal afhalen tussen 14u-18u. Kan je toch enkel ’s ochtends afhalen? Geen probleem. Contacteer onze medewerkers en we bekijken de mogelijkheden.

Kan je het materiaal niet afhalen tijdens deze uren? Kies dan voor een levering en ophaling in een DPD punt (maar 15 euro extra inclusief retour kosten).

Openingsuren

verhuurpunt Herent openingsuren

Sluitingsdagen en afwijkende openingsuren

Dit verhuurpunt is gesloten op volgende feestdagen:

  • 01-04-2024 : Paasmaandag
  • 10-05-2024 : Brug O.H. Hemelvaart
  • 20-05-2024 : Pinkstermaandag
  • 01-11-2024 : Nationale feestdag
  • 11-11-2024 : O.L.V. Hemelvaart

Beschikbaar spelmateriaal

In het verhuurpunt van Herent kan je Phoenix lasergeweren huren alsook archery tag pijl en boog materiaal. Je kan er zowel pijl en boog materiaal voor kinderen (8 tot 13 jaar) krijgen als voor volwassen (13+).

Lasershooting in Leuven

Lasershooting is een leuke activiteit voor elke leeftijd (vanaf 7 jaar) en elke gelegenheid (verjaardagsfeest, teambuilding of activiteit met familie). Phoenix lasergeweren zijn te huur in het verhuurpunt van Herent in veelvouden van 8 lasergeweren (8, 16, 24).

De lasergeweren zijn standaard opgeladen dat je minstens 8 uur kan spelen. Als je wilt kan je echter een extra pakket van 2 laders huren (10 euro)

In het verhuurpunt van Herent zijn lasergeweren met of zonder anti-valsspelers systeem beschikbaar. Bij het huren van het materiaal kan je kiezen welke systeem je verkiest (tot de voorraad strekt).

lazershooting gent

BRX Lasershooting in Leuven

De BRX lasergeweren zijn te huur in het verhuurpunt van Herent per stuk. BRX lasergeweren zijn ideaal voor een teambuilding, vrijgezellenfeest of de meer ervaren ‘gamers’. De BRX lasergeweren zijn onze meest professionele lasergeweren en zorgen altijd voor een unieke ervaring!

BRX lasergeweren

Archery tag in Leuven

Archery tag is een spannend pijl en boog spel voor spelers vanaf 8 jaar. Het enige wat je nodig hebt is een open vlakte (weide, voetbalveld, sportzaal). Wij raden niet aan om in een bos te spelen, dan speel je alle pijlen kwijt.

In het verhuurpunt van Herent kan je zowel kinderbogen (8 tot 13 jaar) als 13+ bogen huren.

Sinds kort kan je ook opvouwbare tonnetjes huren om je speelveld mee op te vullen.

pijl en boog gent

Stadsspel in Leuven

Op zoek naar een vernieuwend GPS stadsspel ? Dan is Zombie Zombie iets voor jou. Speel dit stadssêm met vrienden of collega’s in een Belgische stad naar keuze.

Achtervolg je vrienden en verken de stad! Ideaal voor een teambuilding of vrijgezellenactiviteit.
Huur een rugzak met Zombie Zombie smartphones en kaarten van je stad naar keuze en je bent klaar voor een leuk dagje citygamen!

Stadspel groot