FaceTheAction verhuurpunt Hasselt

In het verhuurpunt van Hasselt (Diestersteenweg 182, 3510 Hasselt) kan je Phoenix lasergeweren, BRX lasergeweren, opblaasbare opbjecten en archery tag materiaal afhalen.

Het verhuurpunt in Hasselt wordt uitgebaat door FaceTheaction zelf. Het voordeel is dat je in Hasselt de volledige uitleg kan krijgen van het materiaal. Bovendien kan je met al je vragen direct terecht bij één van onze medewerkers.

Plaats altijd eerst een reservatie voor je het spelmateriaal afhaalt. Het verhuurpunt in Hasselt ligt vlakbij het postkantoor van Kermt (Hasselt).

Lasergame verhuurpunt Hasselt kaart

Het verhuurpunt in Hasselt (Diestersteenweg 182, 3510 Hasselt) is geopend op dinsdag en donderdag. Op feestdagen is het verhuurpunt gesloten.

Op dinsdag en donderdag kan je het materiaal terugbrengen tussen 10u18u. Je kan het materiaal afhalen tussen 14u-18u. Kan je toch enkel ’s ochtends afhalen? Geen probleem. Contacteer onze medewerkers en we bekijken de mogelijkheden.

Kan je het materiaal niet afhalen tijdens deze uren? Kies dan voor een levering en ophaling in een DPD punt (maar 15 euro extra inclusief retour kosten).

Openingsuren

Sluitingsdagen en afwijkende openingsuren

Dit verhuurpunt is gesloten op volgende feestdagen:

  • 09-05-2024 : O.H. Hemelvaart
  • 15-08-2024 : O.L.V. Hemelvaart
  • 24-12-2024 : Kerstavond
  • 26-12-2024 : Tweede kerstdag
  • 31-12-2024 : Oudejaarsavond

Beschikbaar spelmateriaal

In het verhuurpunt van Hasselt kan je Phoenix lasergeweren huren alsook archery tag pijl en boog materiaal. Je kan er zowel pijl en boog materiaal voor kinderen (8 tot 13 jaar) krijgen als voor volwassen (13+).

Lasershooting in Hasselt

Lasershooting is een leuke activiteit voor elke leeftijd (vanaf 7 jaar) en elke gelegenheid (verjaardagsfeest, teambuilding of activiteit met familie). Phoenix lasergeweren zijn te huur in het verhuurpunt van Hasselt in veelvouden van 8 lasergeweren (8, 16, 24).

De lasergeweren zijn standaard opgeladen dat je minstens 8 uur kan spelen. Als je wilt kan je echter een extra pakket van 2 laders huren (10 euro)

In het verhuurpunt van Hasselt zijn lasergeweren met of zonder anti-valsspelers systeem beschikbaar. Bij het huren van het materiaal kan je kiezen welke systeem je verkiest (tot de voorraad strekt).

lazershooting gent

BRX Pro Lasershooting in Hasselt

De BRX lasergeweren zijn te huur in het verhuurpunt van Hasselt per stuk. BRX lasergeweren zijn ideaal voor een teambuilding, vrijgezellenfeest of de meer ervaren ‘gamers’. De BRX lasergeweren zijn onze meest professionele lasergeweren en zorgen altijd voor een unieke ervaring!

BRX lasergeweren

Archery tag in Hasselt

Archery tag is een spannend pijl en boog spel voor spelers vanaf 8 jaar. Het enige wat je nodig hebt is een open vlakte (weide, voetbalveld, sportzaal). Wij raden niet aan om in een bos te spelen, dan speel je alle pijlen kwijt.

In het verhuurpunt van Hasselt kan je zowel kinderbogen (8 tot 13 jaar) als 13+ bogen huren.

Sinds kort kan je ook opvouwbare tonnetjes huren om je speelveld mee op te vullen.

pijl en boog gent