Jeugdkamp lasershooting promotie

Gratis levering voor jeugdkampen

Hoera, we gaan weer op kamp deze zomer! Daarom geeft Facetheaction.be kortingen aan jeugdbewegingen, speelpleinen, sportclubs, verenigingen, …

Iedereen die een jeugdkamp organiseert krijgt de levering van het spelmateriaal GRATIS! (I.p.v. 30 of 15 euro). Retourkosten zijn natuurlijk ook voor onze rekening! Wij leveren gratis in DPD parcelshops (Voor Phoenix lasergeweren, Levering in heel de Benelux) of aan huis (BRX lasergeweren of pijl en boog spel, levering in Vlaanderen en Brussel)

Je mag het spelmateriaal enkele dagen houden. In de meeste gevallen kun je er 3 dagen of langer intensief mee spelen (afhankelijk van de verzend- en retour datum of openingsdagen van het verhuurpunt)

Steun ons en deel deze actie

jeugdkamp promotie

Win spelmateriaal voor op kamp!

Is het vandaag jouw geluksdag? Draai dan aan het rad van fortuin en win:

  • 1 Gratis lasergame (8 Phoenix lasergeweren gratis huren) voor op jeugdkamp.
  • 1 Gratis archery tag spel (8 kinderbogen gratis huren) voor op jeugdkamp.
  • 1 gratis camouflage stick bij het huren van een lasergame of archery tag spel.
  • Gratis telescopen bij het huren van een lasergame.
  • 2 gratis batterijladers bij het huren van een lasergame.

DRAAI EN WIN!

  • 7 kansen per geldig e-mailadres!
  • Nog 1 keer draaien? Dan moet je 4 uur wachten
Draaien maar!
Ik stem ermee in dat mijn ingediende gegevens worden opgeslagen in overeenstemming met het privacybeleid. Ik wens 1 à 2 keer per jaar promoties te ontvangen via e-mail (enkel van FaceTheAction).

Spelmateriaal reserveren

Reservatiesysteem is aan het laden...

Uitroepteken

Goed om te weten voor je reserveert:

Je moet het spelmateriaal op tijd terugsturen. Indien dit niet lukt, moet je achteraf toch nog de verzendkosten betalen!
BRX lasergeweren en pijl en boog spelmateriaal kan enkel op een adres worden geleverd in Vlaanderen of Brussel Het spelmateriaal wordt geleverd en opgehaald tussen 9u en 18u (op verschillende dagen).
Phoenix lasergeweren worden geleverd in een DPD parcelshop,zoek hier een punt in de buurt. Je mag het spemateriaal terugsturen in om het even welke DPD parcelshop.hier een DPD postpunt