FaceTheAction verhuurpunt Maastricht

In het verhuurpunt van Maastricht (Lage Frontweg 2A, 6219 PD Maastricht) kan je Phoenix lasergeweren, BRX lasergeweren, zombie zombie GPS game en archery tag materiaal afhalen.

Het verhuurpunt in Maastricht wordt uitgebaat door FaceTheaction zelf. Het voordeel is dat je in Maastricht de volledige uitleg kan krijgen van het materiaal. Bovendien kan je met al je vragen direct terecht bij één van onze medewerkers.

Plaats altijd eerst een reservatie voor je het spelmateriaal afhaalt. Het verhuurpunt in Maastricht ligt bij ESCAPE ROOM MAASTRICHT

Lasergame verhuurpunt Hasselt kaart

Het verhuurpunt in Maastricht (Lage Frontweg 2A , 6219 PD Maastricht) is geopend op maandag en vrijdag. Op feestdagen is het verhuurpunt gesloten.

Op maandag en vrijdag kan je het materiaal afhalen en terugbrengen tussen 11u – 17u. Kan je toch enkel ’s ochtends afhalen? Geen probleem. Contacteer onze medewerkers en we bekijken de mogelijkheden.

Kan je het materiaal niet afhalen tijdens deze uren? Kies dan voor een levering en ophaling in een postpunt (maar 15 euro extra inclusief retour kosten).

Openingsuren

Sluitingsdagen en afwijkende openingsuren

Opgelet! Het verhuurpunt in Maastricht is gesloten van 08/08/20 – 22/08/2020.
Pas vanaf 1 maart 2020 zal het verhuurpunt ook open gaan.

Beschikbaar spelmateriaal

In het verhuurpunt van Maastricht kan je Phoenix lasergeweren huren alsook archery tag pijl en boog materiaal. Je kan er zowel pijl en boog materiaal voor kinderen (8 tot 13 jaar) krijgen als voor volwassen (13+).

Lasershooting in Maasticht

Lasershooting is een leuke activiteit voor elke leeftijd (vanaf 7 jaar) en elke gelegenheid (verjaardagsfeest, teambuilding of activiteit met familie). Phoenix lasergeweren zijn te huur in het verhuurpunt van Maasticht in veelvouden van 8 lasergeweren (8, 16, 24).

De lasergeweren zijn standaard opgeladen dat je minstens 8 uur kan spelen. Als je wilt kan je echter een extra pakket van 2 laders huren (10 euro)

In het verhuurpunt van Maastricht zijn lasergeweren met of zonder anti-valsspelers systeem beschikbaar. Bij het huren van het materiaal kan je kiezen welke systeem je verkiest (zolang de voorraad strekt).

lazershooting gent

BRX Pro Lasershooting in Maastricht

De BRX lasergeweren zijn te huur in het verhuurpunt van Maastricht per stuk. BRX lasergeweren zijn ideaal voor een teambuilding, vrijgezellenfeest of de meer ervaren ‘gamers’. De BRX lasergeweren zijn onze meest professionele lasergeweren en zorgen altijd voor een unieke ervaring!

BRX lasergeweren

Archery tag in Maastricht

Archery tag is een spannend pijl en boog spel voor spelers vanaf 8 jaar. Het enige wat je nodig hebt is een open vlakte (weide, voetbalveld, sportzaal). Wij raden niet aan om in een bos te spelen, dan speel je alle pijlen kwijt.

In het verhuurpunt van Maastricht kan je zowel kinderbogen (8 tot 13 jaar) als 13+ bogen huren.

Sinds kort kan je ook opvouwbare tonnetjes huren om je speelveld mee op te vullen.

pijl en boog gent

Zombie Zombie in Maastricht

Op zoek naar een vernieuwend GPS citygame? Dan is Zombie Zombie iets voor jou. Speel dit citygame met vrienden of collega’s in een stad naar keuze.

Achtervolg je vrienden en verken de stad! Ideaal voor een teambuilding of vrijgezellenactiviteit.
Huur een rugzak met Zombie Zombie smartphones en kaarten van je stad naar keuze en je bent klaar voor een leuk dagje citygamen!

Stadspel groot